If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аресай си кола,прегледай я и ме викай да борим цената.
Без майтап справям се добре.
Нема проблеми. И аз съм от Благоевград, а и съм полицай. Като набележа 3-4 коли Alfa 159 и тръгна с парите в джоба да избирам по автокъщите в София и в Дупница, ше ти пиша тука, ше се уговорим и ше те зема с мене. Като харесаме кола, да се пазарим и да натискаме измамника да сваля от цената!
Нема проблеми. И аз съм от Благоевград, а и съм полицай. Като набележа 3-4 коли Alfa 159 и тръгна с парите в джоба да избирам по автокъщите в София и в Дупница, ше ти пиша тука, ше се уговорим и ше те зема с мене. Като харесаме кола, да се пазарим и да натискаме измамника да сваля от цената!
Айййй ти си ми градски бре!!!!
Из Дупница ич не гледай,софийските джамбази са по-склонни на парарлък.
Има наш градски с автокъща в Дупница дето често ходи в Италия и можем при него кола да ти поръчаме.
До днес бях по Благоевград,Петък сигурно пак съм там,дай телефон да се видим.
Еле па ако си от 2-ро РПУ Струмско може и да се познаваме.
Айййй ти си ми градски бре!!!!
Из Дупница ич не гледай,софийските джамбази са по-склонни на парарлък.
Има наш градски с автокъща в Дупница дето често ходи в Италия и можем при него кола да ти поръчаме.
До днес бях по Благоевград,Петък сигурно пак съм там,дай телефон да се видим.
Еле па ако си от 2-ро РПУ Струмско може и да се познаваме.
От Еленово съм, жена ми е от Струмско-живее на "Яне Сандански". От 6 години съм в София и тука работя. Ше се видим некой ден и направо ше му поръчаме на човека като има курс, да търси хубава Алфа 159.
От Еленово съм, жена ми е от Струмско-живее на "Яне Сандански". От 6 години съм в София и тука работя. Ше се видим некой ден и направо ше му поръчаме на човека като има курс, да търси хубава Алфа 159.
Бреййй он свето верно е малечок,па ние мое верно се знаем.
Като решиш свиркай,оглеждаме що има на пазара и ако не аресаме поръчваме.
Comment